Veiholmen
 

Hauggjegla Fyrtårn

 
Fyrferie 8.jpg

bo i et fyrtårn fra 1922

 

Overnattingsplasser   10
Soverom   4
Bad   Ja
Matservering   Nei
Husdyr   Nei
Røyking   Nei

Blikkstille dager og kvelder eller naturkreftene i fri utfoldelse, hvor bølgene kan slå 14 til 15 meter opp langs tårnveggene.

Det 28 meter høye fyret ble tatt i bruk i 1922 og var bemannet helt til det ble automatisert i 1988. Lyset fra Hauggjegla når 15,3 nautiske mil ut i havet under optimale forhold. Fyret er det nordligste byggverket i Møre og Romsdal fylke og Fyret er ikke landfast og det kreves båt for å komme dit.

Vi har opp til 10 overnattingplasser der ute og stedet er populært for alle som ønsker seg noe annerledes og spektakulært, gjerne i kombinasjon med å bo på Havkroa. Vi har båt transport til og fra Fyret som ligger på en egen øy utenfor selve fiskeværet. Her får du en naturopplevelse av de sjeldne. Er du heldig vil selveste Fyrmester Iversen stå for transporten ut til Fyret.

Book i vår booking portal eller ring oss for å få sydd sammen en pakke som er tilpasset deres behov. Det kan være bryllup, teambuildinger,  bursdager, familieturer med fiske eller en romantisk weekend for deg og din bedre halvdel.

 

Dere er alle velkomne til et spennende besøk her ute!

Hilsen Fyrmesteren