Veiholmen
 

Olsen Naustet

 
1 OlsenNaustet  hovedbilde.jpg

Her er det vakkert, uansett vær!

 

Overnattingsplasser: 2
Bad : Ja
Kjøkken: Ja
Matservering : Kan aggangeres
Husdyr tillatt : nei
Røyking tillatt : nei
Tilgjengelig for rullestolbrukere: Ja
Romfasiliteter : Internett

I dette vakre naustet fra 1700-tallet med store vinduer som formelig bringer havet og naturen rett inn i rommet,  kan man gjennomføre alt fra store begivenheter til møter, kurs  og seminarer i meget særegne omgivelser. Bygningen er helrenovert og innehar alle nødvendige fasiliteterfor inntil  40 personer. Det finnes projektor og lerret samt godt internett i hele lokalet.

Kjøkkenet er best egnet for matlaging til mindre grupper, men når det er flere deltakere kan man få levert mat fra de gode cafeer og restaurantersom finnes på Veiholmen og Smøla.  Drikke medbringes av leietaker.

Eneste problemet her er at mens man sitter der i OlsenNaustet blir blikket trukket mot  det som skjer på utsiden, som havørner som kretser rundt på konstant jakt, en fiskebåt omringet av måker, en kobbe som ruller seg i sjøen utenfor.....mao balsam for sjelen!

Skulle du ønske å leie OlsenNaustet for overnatting lar det seg også gjøre for på hemsen finnes det en god gulvbasert dobbelseng hvorfra man blir lullet i søvn  til suset fra storhavet.

Badet  i hovedetasjen innehar alle fasiliteter som dusj/vask/toalett og solskjerming i alle vinduer sikrer privatlivets fred. Det innholdsrike kjøkkenet har det som skal til for å kunne lage de lekreste måltider med lokale råvarer!

En deilig peisovn og gode stoler sikrer en koselig aften i solnedgangen eller til synet av  det frådende havet.

Her er det vakkert, uansett vær!

Hilsen oss i Olsen Naustet!