Veiholmen
 

Olsens Pensjonat

 
1 Olsens Pensjonat.jpg

det nyrenoverte Olsens Pensjonat

 

Overnattingsplasser: 8
Bad : Ja
Matservering : Nei
Husdyr tillatt : nei
Røyking tillatt : nei
Tilgjengelig for rullestolbrukere: Nei
Romfasiliteter : Internett

I det nyrenoverte Olsens Pensjonat kan vi tilby ovenatting i 3 doble og 2 enkle rom. Alle rommene er innredet i lyse farger og har gode senger som sikrer en god natts søvn. De doble sengene kan med enkelhet skilles slik at det blir 2 enkle senger om det er ønskelig. Hvert rom har egen systemnøkkel og det er god internettkapasitet i hele huset.

Pensjonatet er innredet med 2 bad, begge inneholdende dusj, vask, toalett.

Det tradisjonelle kjøkkenet er til felles benyttelse og inneholder det som skal til for å kunne forberede et godt måltid. Spisestuen ligger i glassverandaen som vender mot sør/vest og her er det plass alle pensjonatets gjester samtidig. Herfra kan man se havet bryte i det fjerne og virkelig føle på været selv om man er innenfor husets fire vegger!

I stuen sørger den gode sofaen for at alle kan drømme seg bort rundt den lille vedovnen,  og varmekaber i alle fellesrom sørger for en lunhet i huset året rundt.

Olsens Pensjonat er åpent hele året, og herfra har man et fint utgangspunkt for å delta i helårs-aktiviteter som ørne- og havsafari, padle kajakk blant holmer og skjær, værvandring og utforsking av  kystkulturern, utflukter til resten av Smølas flotte steder og lokale produsenter mm. Lokale aktivitetstilbydere er av ypperste kvalitet!

Smøla og Veiholmen er et lite paradis der det ligger langt ute i havet og du/dere er hjertelig velkommen til oss!

Her finnes det ikke fjernsyn, men trådløst internett sørger for kontakt med omverdenen.
Pensjonatet har god komfort året rundt med både varmekabler i fellersrom og vedfyrt ovn i stuen.
Det er kort vei til butikk, restauranter, utstillinger.

 

Dere er alle velkomne til et spennende besøk her ute!

Hilsen oss i Olsens Pensjonat!